En duktig målare i Bollebygd

Välkomna, välkomna! Hur har helgen varit? Själv så har jag bara kopplat av och det innebär att jag så här på måndagsmorgonen är fylld av energi. Om en liten stund ska jag åka till jobbet men innan jag fräser iväg med bilen blir det ett inlägg här på bloggen om en målare i Bollebygd och hans företag som heter Dimitrijevic, Danijel. 

Jag har fått så otroligt bra hjälp av det här företaget. Det är nämligen så här att Dimitrijevic, Danijel är så mycket mer än bara en målare i Bollebygd, han kan även utföra en del andra tjänster. Första gången jag anlitade Dimitrijevic, Danijel så målade han husets fasad och det blev ett helt perfekt resultat som jag förstås är väldigt nöjd med. Nu har jag anlitat honom igen och den här gången har han lagt in laminatgolv i sovrummen, även det blev väldigt bra. Jag vill därför tipsa er läsare som behöver en målare i Bollebygd som dessutom kan det här med golv att i så fall anlita Dimitrijevic, Danijel. Som om det inte vore nog med att denne målare i Bollebygd kan utföra både måleri och lägga golv så kan Dimitrijevic, Danijel även anlitas för köksinstallation och en del andra saker också. Jag tror att det bästa är att ni som är intresserade hör av er till honom så att han själv får berätta vad det är han kan utföra för slags tjänster. Jag är jättenöjd med hjälpen som verkligen är fackmannamässigt utförd och jag kan inte tro annat utan att ni kommer att bli lika nöjda med denne målare i Bollebygd som jag.