Ett företag i Västernorrland

God morgon, god morgon, god morgon! Varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg. Ni är många som har önskat att få veta vilket måleri i Sundsvall det är som har målat och tapetserat om i hela lägenheten. Jag har berättat för er i flera inlägg om hur glad jag är över min nya lägenhet och om renoveringen av denna. Det är ett måleri i Sundsvall som heter Västernorrlands Måleri och Service som har målat och tapetserat om i alla rum, och det blev ett jättefint resultat tack vare att dessa målare som utfört jobbet är så duktiga. 

När jag flyttade in i den här lägenheten så hade jag noll koll på vem jag borde anlita. Jag har ju bott i hyreslägenhet tidigare och aldrig behövt tänka på att anlita vare sig målare eller hantverkare. Jag gjorde helt enkelt så att jag hörde mig lite för bland styrelsemedlemmarna i föreningen för att se om de hade något företag att rekommendera. De berättade för mig om Västernorrlands Måleri och Service och menade på att om det var något måleri i Sundsvall som jag borde anlita så var det just detta. Vilket himla bra tips! De har gett mig ett resultat som jag är jättenöjd med och det var prisvärt att få den här hjälpen. Dessutom är Västernorrlands Måleri och Service ett företag som arbetar mycket med kundservice så jag kände verkligen att de tog hänsyn till både mina önskemål och behov men även till lägenhetens förutsättningar. Det gläder mig att ni ville få veta mer om detta måleri i Sundsvall. Utan att tveka vill jag uppmana även er som behöver anlita skickliga målare att vända er till detta kvalitativa måleri i Sundsvall med omnejd ni också!